Dizajn i izrada Web stranica — Web shopa

Dizajn i izrada web stranica za najam poslovnih prostora - prikaz projekta naslovnice

Izrada web stranica i korisničkog iskustva (UX), izrada mobilnih aplikacija, izrada web aplikacija, izrada e-commerce rješenja.

Preko 10 godina iskustva na području dizajna i izrade web stranica. Made in MagićMarinac

Niste zadovoljni s trenutnim web dizajnom ili funkcionalnostima Internet stranice? Ili niste zadovoljni trenutnom prezentacijom na internetu?


Mi smo tim programera i dizajnera uvijek u potrazi za novim rješenjima.
Više od desetljeća digitalnog iskustva u dizajnu i izradi web stranica i proizvoda, pomaže nam uloženi kapital za uslugu, ideju ili proizvod konvertirati u stvarni povrat.
Svejedno je li vam potrebna Prezentacijska stranica, Online trgovina / Web Shop, Online posjetnica, Stranica turističke zajednice, Edukacijska stranica, Portal ili korporativna stranica.
I da, sve internet stranice radimo responzivno još od 2009. godine.


Pozivamo vas i na suradnju u sklopu poziva „Vaučeri za digitalizaciju - Vaučer za digitalni marketing“. Tvrtka MagićMarinac službeno je odobrena od Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja kao pružatelj usluga u sklopu vaučera za Digitalni marketing.


Kontaktirajte nas info@magicmarinac.hr

Izrada web stranica zakon.hr

Izrada Web portala Mentalno zdravlje

Izrada portala za očuvanje mentalnog zdravlja - Grad Zagreb Mentalno zdravlje

Izrada internet stranice za turizam

Izrada Web stranica za turizam

Oblikovanje i izrada web stranice za turizam s odličnim rezultatima u Google-u Casabianca Dubrovnik

Izrada web stranice

Izrada Web stranica za poliklinike, tvrtke

Dizajn i izrada internet stranica za Duduković Kisić

Trius internet stranica najam poslovnih prostora

Izrada Internet stranica za najam poslovnih prostora

Oblikovanje i izrada internet stranice, Wordpress Trius Nekretnine

01

Prezentacijske Internet stranice

Prezentirajte vašu tvrtku

Bilo da se radi o vizualnom identitetu ili cjelovitoj kampanji, učinit ćemo vašu tvrtku relevantnom i učinkovitom u digitalnom ekosustavu. Ukoliko želite biti prisutni na internetu, prioritet je prezentirati svoju tvrtku na moderan i razumljiv način. Web stranica modernog web dizajna prezentira vašu ponudu te olakšava potencijalnom klijentu prepoznavanje vaših kvaliteta i ostvarivanje kontakata.

02

CMS sustavi

Samostalno ažuriranje podataka

CMS sustavi za upravljanje sadržaja potrebni su klijentima koji imaju mogućnost i potrebu čestog ažuriranja ponude ili usluge. Svaki dio stranice moguće je napraviti kao dio CMS sustava - sve ovisi o vašim potrebama. Sustav je građen modularno ovisno o funkcionalnostima i u svakom trenutku ga je moguće nadograditi.

03

Online trgovina / Online prodaja

Vaša on-line trgovina

Internet stranice za Turističke agencije, Adventure programe, Najam apartmana i vila, Booking sustavi, Webshop... Ako nudite uslugu, prodaju ili najam, Internet trgovina / Web Shop nudi mogućnost prezentacije i naplate vaših proizvoda ili usluga direktno na internetu putem standardnih načina plaćanja od bankovnih transfera, PayPal-a do kartičnog plaćanja. Smanjite vrijeme potrebno za dogovore i realizaciju uz pomoć automatiziranih online sustava.

Ispunite Vaše ime.
Ispunite Vaš e-mail.
Ispunite Vaš broj telefona.
Odaberite uslugu.
Odaberite opseg web stranice.
Podatke koristimo samo u svrhu povratne informacije.
Ova je stranica zaštićena s reCAPTCHA i primjenjuju se Googleova pravila o privatnosti i uvjeti pružanja usluge.

 

Kako radimo in MagićMarinac

Dizajn i izrada web stranica kreiranih za potrebe vašeg branda. Svaki projekt web stranice započinje ključnim korakom a to je upoznavanje vaše ponude i definiranje vašeg cilja. Na temelju tih informacija, definiramo Koncept na kojemu će se temeljiti komunikacija prema korisnicima te dizajn web stranice. Taj uvodni dio potrebno je definirati kako bi vaš projekt generirao najbolje moguće rezultate i relevantnu publiku.

Odnos sa vama je partnerski te nam je cilj napraviti uspješan projekt. Nudimo konzultacije kako bi dalje usavršili vašu web stranicu, komunikacijski, vizualno te na način koji vaša ponuda zahtjeva u smislu SEO optimizacije i digitalnog marketinga. Na taj način možemo ostvariti odlično pozicioniranje u rezultatima pretraživanja na Google-u.

Napraviti ćemo projekt koji ne samo izgleda i funkcionira vrhunski nego se tako i pozicionira na tržištu i internet pretraživačima.

 
Povezane usluge
01
Google Ads Oglašavanje

Oglašavajte u internet pretraživačima

Oglašavanje vaše ponude putem Google Ads oglasa najlakši je i najbrži način kako doći do potencijalnih kupaca ili klijenata. Google oglasi se prikazuju na vrhu pretrage u Google tražilici. Google na naplaćuje prikazivanje vašeg oglasa, nego tek kada netko na njega klikne. Pozicija vašeg plaćenog oglasa ovisi o korelaciji kvalitete oglasa, odredišne stranice i budžeta koji plaćate Google-u. Javite nam se za više informacija i detalja o Google oglašavanju.

02
SEO Optimizacija sadržaja

Visoko pozicioniranje u pretraživačima

Kvalitetan sadržaj je prva stvar koja će vam pomoći u pozicioniranju u pretraživačima. Postoji određeni set pravila i trikova kako optimizirati sadržaj internet stranice. Cilj svake tvrtke je zauzeti visoku poziciju u organskim (ne plaćenim) rezultatima za određene ključne riječi i pojmove. Uz Google Ads oglašavanje te SEO optimizaciju sustava, optimizacija sadržaja je ključna kao i rezultat koji internet stranica postiže.

03
SEO Optimizacija sustava

Tehnička optimizacija internet stranice

Tehnička optimizacija podrazumjeva optimizaciju kôda stranice, arhitekture stranice, optimizaciju servera te skripti koje stranica koristi. Dobrom optimizacijom sustava postižemo odličnu brzinu učitavanja stranice koja je vrlo bitna za dobro korisničko iskustvo. Najbolji rezultati se postižu korelacijom sadržajne i tehničke optimizacije. Kontakrirajte nas za više informacija na info@magicmarinac.hr

04
Copywriting

Pisanje sadržaja Web stranice

Kako bi se stranica što bolje pozicionirala u internet pretraživačima sadržaj je potrebno napisati i koncipirati ovisno o ključnim riječima te prema najboljim SEO (Search Engine Optimisation) praksama. Sadržaj mora biti kvalitetan i informativan kako bi osvojio korisnika, ali mora poštivati i pravila Google tražilice.

05
Newsletter sustavi

Oglašavanje putem Newslettera

Newsletter je učinkovit način oglašavanja. Kupci zainteresirani za vaše proizvode mogu prvi saznati za novosti u vašoj ponudi, popuste i informacije. Automatizacijom možemo učinkovito segmentirati kupce te slati pojedine Newslettere ovisno o potrebi pojedine publike.

06
Održavanje sustava

U korak s vremenom

Kako bi CMS sustav bio uvijek prema najnovijim standardima internet tehnologija te zaštićen najvišim stupnjem sigurnosti potrebno ga je nadograđivati. Uključuje izrade sigurnosnih kopija baze podataka i/ili cjelokupnog sadržaja stranice, nadograđivanje sustava i dodataka, administraciju hostinga, kontrolu sustava i rada internet stranice.